Rene-Akkermans

Rishi Mangnoesing

oprichter More Than Finance

Maak kennis met Rishi Mangnoesing, de oprichter van More Than Finance.

Rishi, de ingenieuze oprichter van More Than Finance, heeft zijn financiële advies- en administratiekantoor naar nieuwe hoogten van succes geleid. Hij kreeg niet alleen waardevolle inzichten uit zijn coachingsessies met Nils, maar ontving ook een reeks krachtige tools die hem sneller, sterker en effectiever hebben gemaakt in alle aspecten van zijn leven. Deze transformerende ervaringen hebben Rishi geholpen een perfecte balans te vinden tussen zijn persoonlijke en professionele leven, waardoor de groei van zijn bedrijf naar nog grotere hoogten werd aangewakkerd.

Specialisatie in boekhouding, administratie en fiscaliteit

Met gespecialiseerde expertise op het gebied van boekhouding, administratie en fiscaliteit lijkt Rishi’s passie voor belastingwetgeving voor sommigen misschien ongewoon, maar het is zijn levenswerk geworden. Wat begon als een bescheiden begin, werken vanaf een zolderkamer en vrienden helpen met een nauwelijks functionerende laptop, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meer dan 300 klanten.

Rishi erkent het belang van persoonlijke service en heeft een team van 9 professionals samengesteld die zich toeleggen op het bieden van optimale ondersteuning aan elke individuele klant. “Het gaat niet alleen om het beheren van meer dan 300 klantdossiers, maar om het werken met meer dan 300 unieke mensen, elk met hun eigen verhaal”, benadrukt hij. “Ons doel is om elke klant met het grootste respect en aandacht te behandelen, zodat ze zich nooit het zoveelste nummer voelen.”

‘Dit had ik 2 jaar eerder moeten doen’

“Ik had dit twee jaar geleden moeten doen”, zegt Rishi, die via zijn zwager aan Nils werd voorgesteld. Aanvankelijk aarzelde hij over het idee om coaching te zoeken om op nieuwe ideeën te komen. Na het intakegesprek met Nils besloot hij echter zonder aarzelen een coachingstraject in te gaan. “Toen ik Nils voor het eerst ontmoette, onderging mijn organisatie ingrijpende veranderingen. Ik had besloten mijn team uit te breiden om meer tijd met mijn gezin door te brengen. De eerste drie maanden coaching met Nils hebben mij enorm geholpen. Ik wou dat ik twee jaar eerder was begonnen !”

Opmerkelijk genoeg past de coachingstijl van Nils heel goed bij de persoonlijkheid van Rishi. Rishi omschrijft zichzelf als ‘welbespraakt’ en hij waardeert hoe Nils meteen ter zake komt. Hun wekelijkse gesprekken richten zich op Rishi’s persoonlijke groei als leider, met discussies rond dringende problemen en het vinden van oplossingen. “De inzichtelijke vragen van Nils helpen me de oorzaak van mijn uitdagingen te identificeren, en hij slaat altijd de spijker op de kop”, voegt Rishi toe.

Ontwikkeling

Rishi werd getroffen door de wijsheid van de uitdrukking “je best doen en doen wat nodig is, zijn twee totaal verschillende werelden.” Voor hem is de grootste uitgave als ondernemer het geld dat op tafel blijft liggen door gemiste kansen. Het werken met een coach heeft hem echter geholpen zich meer bewust te worden van wie hij is, wie hij zou moeten zijn en de acties die nodig zijn om de kloof te overbruggen.

Door zelfreflectie en discipline is Rishi snel gegroeid in het omgaan met zijn gedachten en impulsen, waardoor hij een integer en gefocust persoon is geworden. Dit hernieuwde vertrouwen heeft hem in staat gesteld zijn prioriteiten beter te beheren en zijn doelen effectiever te bereiken. Hij heeft geleerd taken te delegeren, onbelangrijke zaken te laten vallen en zich te concentreren op activiteiten die tot resultaat leiden. Als gevolg hiervan heeft hij zijn bedrijf uitgebreid door een filiaal te openen in Suriname, Zuid-Amerika, en helpt hij nu internationale bedrijven om efficiënter financieel succes te behalen.

Ondanks deze belangrijke prestaties is Rishi niet tevreden om op zijn lauweren te rusten. Momenteel werkt hij aan het ontwikkelen van krachtige leiderschapsvaardigheden om zijn team effectief te begeleiden. Gelukkig heeft hij een team van uitstekende en toegewijde collega’s waar hij enorm trots op is. Met de hulp van zijn team heeft Rishi er alle vertrouwen in dat hij zijn bedrijf in Nederland en daarbuiten kan laten groeien, nieuwe kansen kan creëren en nog grotere hoogten kan bereiken.

“Als je een ondernemer bent die succes serieus neemt, zou persoonlijk leiderschap en ontwikkeling niet onderhandelbaar moeten zijn. Maar laten we eerlijk zijn, er is inzet en lef voor nodig om het voor elkaar te krijgen. Klaar om je spel te verbeteren in elk aspect van je leven? Ga werken met Nils, en zie het verschil dat het kan maken. En als het gaat om het navigeren door de gecompliceerde wereld van belastingwetgeving en financiën, hoeft u niet verder te zoeken dan More Than Finance voor deskundige begeleiding.’

 

 

Lees hier ook het verhaal van John Vosters >>

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump