Over Nils Janssens

“Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen als een krachtige, welvarende leider. Om een zo plezierig mogelijk leven te creëren voor zichzelf en de mensen die belangrijk voor hen zijn.”
– Nils Janssens

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het uiterste potentieel van mensen. De groei en bouw van een persoon gevormd door omstandigheden gebeurtenissen, overwinningen en momenten van falen.

Resultaatkatalyst

Als persoonlijk en zakelijk resultaatkatalyst train en coach ik mensen en bedrijven om op te lossen wat er in de weg staat. Zodat ze de resultaten behalen die zij willen. Ik help ze de persoon te zijn wie ze zullen moeten zijn, zodat ze gaan doen wat nodig is om het resultaat te behalen dat ze voor ogen hebben.

Niet akkoord met middelmatige resultaten

Ik heb een commitment op de groei en expansie van mijn cliënten. Mijn cliënten zijn over het algemeen getalenteerde, succesvolle bedrijfseigenaren en leidinggevenden, die niet akkoord gaan met middelmatige resultaten. Ze kiezen voor hogere standaarden op alle vlakken van hun leven.

Gedreven cliënten

De afgelopen jaren heb ik, tot op de dag van vandaag, het nodige geld en de nodige tijd geïnvesteerd in één-op-één mentorships en langlopende trainingen van gerenommeerde nationale en internationale businesscoaches die hier extreem succesvol in zijn. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle praktijk met gedreven cliënten uit binnen- en buitenland.

 

 

“Respect the Grind.”
– Nils Janssens

Succes komt niet aanwaaien. Het is duwen, trekken, vallen en opstaan. Ook wel “the grind” genoemd. Het spel dat iemand bereid moet zijn te spelen om de gewenste successen in zijn of haar leven te behalen.

Geen ‘easy way’ om te winnen

Mensen zullen dan ook respect moeten hebben voor de vaak toch wel oncomfortabele weg die ze niet kunnen overslaan. De meeste mensen prefereren de zogenaamde “short cut”, the easy way. Die is er simpelweg gewoon niet. Je zult het spel moeten spelen zoals het gespeeld moet worden om te winnen.

Identiteit creëren – Mental Stance

Ik omarm dat spel ook voor mezelf en daarmee automatisch ook voor mijn cliënten. Naar mijn mening is het immers hypocriet wanneer ik in mijn zakelijke of persoonlijke leven terughoudend zou zijn en een kleiner spel speel dan mijn eigen cliënten. Dat creëert de nodige “skin in the game”, waardoor je de krachtige identiteit creëert die nodig is om optimaal te dealen met de onvermijdelijke uitdagingen om naar het volgende level te gaan. De zogenaamde “mental stance” waar vandaan je opereert.

Er zijn altijd mogelijkheden tot groei. Er is altijd een volgend level. Als vader van 2 dochters en inmiddels meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd, weet ik wat mijn verantwoordelijkheden zijn en wat ik kan doen om het leven van mijn gezin en mezelf optimaal te kunnen maken.

Krachtige leider

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen als een krachtige, welvarende leider om een zo plezierig mogelijk leven te creëren voor zichzelf en de mensen die belangrijk voor hen zijn.

 

 

Zijn er specifieke kwalificaties voor mensen om gecoacht te worden?

  1. Ze moeten een levensvatbaar bedrijf hebben dat meer dan een 1 miljoen euro aan jaarlijkse inkomsten produceert. Of in ieder geval de intentie hebben en het businessmodel om het te kunnen realiseren.
  2. Ze zijn bijzonder gecommitteerd en willen hun bedrijf en winst met minimaal 50% laten groeien.
  3. Ze worstelen met een aantal van de volgende uitdagingen: te veel uren per week werken; zich opgesloten voelen; te veel afleiding en onderbrekingen; bezorgdheid over het personeel; kasstroomproblemen; zonder duidelijke richting en doelen of persoonlijke uitdagingen door het bovenstaande. Of meer…
  4. Ze zoeken begeleiding en richting en begrijpen de waarde van het werken met een zeer ervaren coach.
  5. Ze willen financiële vrijheid met minder stress en meer vrije tijd.
  6. Ze zijn bereid om tijd en geld in zichzelf te investeren.
  7. 100% commitment.

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump