Coaching

“Mijn cliënten creëren meer winst, meer mentale ruimte en meer vrije tijd.”
Tijdens mijn trajecten help ik bijzonder gecommitteerde mensen een nóg effectievere, krachtigere leider te zijn. Ze kunnen hierdoor consistent de gewenste resultaten blijven boeken binnen een winstgevende en high-stake omgeving. Mijn cliënten creëren meer winst, minder stress en meer vrije tijd.

Level van commitment

Resultaat weerspiegelt het level van commitment wat mensen uiteindelijk hebben gehad op dat wat ze wilden bereiken. Een resultaat behoeft geen uitleg, het spreekt voor zich. Het is simpelweg het logische gevolg van de acties en de niet-acties, beslissingen en de gegronde en ongegronde beoordelingen die gemaakt zijn. Deze feedback biedt jou de mogelijkheid om correcties te maken en door te pakken. Je herpakt en bouwt de structuur om te kunnen focussen op volgende stappen richting het te behalen doel.
  1. Wat werkt? Wat werkt er niet? Wat mist er?
  2. Wat zijn de volgende noodzakelijk vereiste acties?
  3. Wie moet je vanaf nu zijn?
Dat laatste is waar alles om draait. Daar ligt onze focus. Wie je moet zijn om nog nooit eerder behaalde doelen te behalen. Het creëren van een krachtige “Mental Stance”. De mentale positie waar vandaan iemand opereert.

Inner Stance

Een Inner Stance is een positie waar je vandaan komt en is allesbepalend voor het resultaat dat je in je leven creëert. Wie je bent, bepaalt wat je doet en niet doet, en wat je doet en niet doet bepaalt het resultaat in je leven. Mensen zullen zichzelf moeten bouwen als de persoon die de kennis, informatie en vaardigheden implementeert. Op deze manier werken we aan een fundamentele transformatie. Niet aan het verleden gelinkte “verandering” waardoor terugval een ongewenst en kostbaar gevolg is. We kijken naar persoon die op dit moment de beoordelingen en beslissingen maakt waardoor de huidige resultaten zijn ontstaan op zakelijk en persoonlijk vlak. Het is mijn taak om je te laten zien wie je bent en wat je doet. Zodat we de huidige “ongewenste geprogrammeerde toekomst” kunnen verstoren. Ik train en help je de persoon te creëren die je zult moeten zijn, zodat je ervoor kiest de noodzakelijke vereiste acties te gaan doen die een “gewenste geprogrammeerde toekomst” verwezenlijken.  
“En boven alles ben ik vóór de cliënt en zal ik ze altijd benaderen vanuit respect, gepastheid en oprechte liefde.”
Coaching is meer dan een investering in geld. Ik heb iemands absolute commitment nodig, de bereidheid om te doen wat nodig is. Zonder dat laatste wil je hier niet aan beginnen. We doen niet aan “proberen”. We gaan voor kracht, resultaten en “peace of mind”.

Diepgaande veranderingen

Mensen werken met mij omdat ik ze help diepgaande en fundamentele transformatie in hun leven aan te brengen. Zodat ze vastberaden zijn om daadkrachtig te handelen ten aanzien van noodzakelijke vereiste acties ondanks onwerkbare gedachten, gevoelens en emoties, met autonomie en een “mental stance” vanuit urgentie, verantwoordelijkheid en integriteit. Er is geen garantie op resultaten. De enige garantie is wat mensen zelf geven als cliënt, dat ze komen opdagen en bijzonder gecommitteerd zijn aan het behalen van de resultaten die zij voor ogen hebben.

Mensen uitnodigen om anders te kijken

Een goede coach komt vanuit radicale eerlijkheid en zal mensen uitnodigen om anders naar zichzelf en hun leven te kijken. Ik ben daarom altijd de persoon die ik op elk moment moet zijn om ze te helpen, zodat ze uiteindelijk zelf kiezen voor een besluitvaardige actie. En boven alles ben ik vóór mijn cliënten en zal ik hen altijd benaderen vanuit respect, gepastheid en oprechte liefde. Heb je interesse en wil je een oriënterend gesprek? Neem dan contact op via onderstaande button.  

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump