Selecteer een pagina

Coaching

Je hebt geen coaching nodig. Je wilt juist met me werken, omdat je dingen krachtiger, slimmer, efficiënter en sneller wilt creëren. Mijn coachingstrajecten zijn ontworpen om je leven te transformeren, niet alleen om er waarde aan toe te voegen. In de basis creëren we, wat voor ieder individu in te vullen is, “een werkbaar zakelijk en persoonlijk leven.”

Ik wil dat je volledige duidelijkheid hebt over hoe je de rest van je leven wilt indelen, dat je ten alle tijde weet waar je nu staat en weet waar je naar toe wilt. Dat je een opmerkelijke leider bent en effectief opereert op het hoogst mogelijke niveau van prestatie. We werken samen aan dat wat je nog nodig hebt om op te lossen wat er in de weg staat om zo de resultaten te behalen die je voor ogen hebt.

Mijn doel is om elk van mijn cliënten de coaching-ervaring te bieden die parallel loopt aan de beste ervaringen in een mensenleven. Ik ben vóór jou en ik wil dat je wint. Ik werk anders met iedereen, gewoon omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik volg geen methodiek, maar bén mijn coachingsstijl. Bij elke nieuwe cliënt creëer ik een uniek, perfect passend coachingstraject.

Mijn focus ligt op effectiviteit, massieve actie en staat van zijn onder alle omstandigheden en op alle gebieden van het leven. Ik help je de persoon te zijn die je zult moeten zijn, zodat de kennis die je hebt wordt geïmplementeerd en de krachtige beslissende acties worden uitgevoerd die je brengen naar het gewenste resultaat.

Ik zal je nooit vragen om te transformeren in iets wat je niet ambieert te zijn. Ik vraag je simpelweg open te staan voor de mogelijkheid dat je zoveel meer kunt doen met wat je nu al bezit. En dat dingen zo nu en dan anders zouden kunnen verschijnen voor je, dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Als je daadwerkelijk iets zou willen bereiken wat je nog nooit eerder hebt bereikt en je bent bereid hoger en verder te pushen dan jijzelf of iemand anders dacht dat je kon, dan is het NU tijd om te gaan doen wat je waarschijnlijk al weet en echt opmerkelijk krachtige resultaten te gaan creëren.

Voor coaching investeer je echter meer dan alleen geld. Ik heb je absolute commitment nodig oftewel de bereidheid om te doen wat nodig is. Zonder dat laatste zijn we al zeker geen match. Houd er rekening mee dat mijn coaching niet voor iedereen is. Ik ben brutaal eerlijk, direct en ik heb geen verborgen agenda. Ik zal je uitdagen om anders naar jezelf en je leven te kijken. Ik ben niet politiek correct en ik zal er altijd voor kiezen de persoon te zijn die ik moet zijn om te zorgen dat jij je resultaten behaalt.
Ik ben vóór jou en ik zal je benaderen vanuit respect, gepastheid en liefde.

De investeringen variëren tussen de €5000,- en €50.000,-. En de duur van de trajecten starten vanaf minimaal 3 maanden. Afhankelijk van hetgeen je wilt creeeren en waar je nu staat, bepalen we de duur van het traject dat bij jou past.

 

13 + 1 =