Uitnodiging Owner’s Table

Thema: Behoud van snelheid en kracht in turbulente tijden.

Ik nodig je graag uit voor een bijzondere avond. Deze exclusieve gelegenheid is speciaal georganiseerd voor een selecte club van cliënten, met als doel mensen uit jouw netwerk in contact te brengen met de beproefde Straight-Line Leadership methodologie. Deze wordt wereldwijd erkend als de meest effectieve manier om snelheid en kracht toe te voegen aan zowel je persoonlijke als je zakelijke leven.

Schrijf jezelf allereerst in en nodig tevens een krachtige ondernemer uit vanuit jouw netwerk, die openstaat voor groei en de Straight-Line conversatie waarin we ons bevinden.

Je stelt deze persoon in staat kennis te maken met deze conversatie en andere gelijkgestemden om zo meer snelheid, effectiviteit en met volle kracht de gewenste resultaten te behalen.

Het diner vormt een uitgelezen kans om te netwerken met andere professionals uit diverse sectoren terwijl we genieten van een heerlijk 3-gangendiner en drankjes naar keuze.

De “gasten” ondergaan vóór het diner een krachtige kennismaking met mij, waarbij ze vooraf enkele vragen moeten beantwoorden. Dit stelt mij in staat om een duidelijk beeld te krijgen van wie ze zijn en hoe ik hen het beste kan helpen en van waarde kan zijn.

Als extra waardevolle voorbereiding ontvangen ze tevens de opdracht om de eerste 5 hoofdstukken van het baanbrekende boek Straight-Line Leadership te lezen. Hierdoor zijn ze volledig voorbereid en hebben ze een helder inzicht in wat ze kunnen verwachten. Ik zal zorgen voor een echt exemplaar op de avond zelf. 
 

Wanneer?
Donderdag 7 september 2023
Start: 19.00
Einde: 22.00

Waar?
mOOR Oisterwijk
De Lind 47A
5061 HT Oisterwijk

Dresscode: Casual chic

Ik kijk uit naar een mooie avond en ik hoor graag of je erbij bent wie en je mee gaat nemen.

Nils Janssens - High End Performance Sessions in action

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump