Hanneke Pronk

Hanneke Pronk

Hanneke Pronk

Mede-eigenaar van Based

Maak kennis met Hanneke Pronk, een kracht om rekening mee te houden en mede-eigenaar van Based, een dynamisch bedrijf gevestigd in Tilburg. Zij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven in de bouw-, vastgoed- en infrasector bij hun transitie naar digitalisering. Met een onophoudelijke drang naar uitmuntendheid stapte Hanneke naadloos in Based, een bedrijf dat al in beweging was. Ze verspilde geen tijd om haar stempel te drukken met haar vastberaden drive en niet-aflatende toewijding, waardoor het bedrijf tot grotere prestaties werd gedreven.

Onder leiding van Hanneke en haar zakenpartner Marcel van Bavel gedijt Based op structuur, focus en duidelijkheid.

 

Ze weten dat als hun team uitzonderlijke kwaliteit wil leveren, het werk zeer effectief moet zijn. Als een van de masterminds achter de interne structuur van Based begrijpt Hanneke het belang van samenwerking en effectief leiderschap. Ze geeft het goede voorbeeld en coacht haar team om samenhangend als een eenheid te werken. Dit alles terwijl ze ook het financiële toezicht scherp in de gaten houdt, ervoor zorgt dat de doelstellingen worden gehaald en de boekhouding onberispelijk is. Haar affiniteit met cijfers is onwrikbaar, omdat ze weet dat ze de onverbloemde waarheid onthullen over hoe het bedrijf groeit en bloeit.

 

Hannekes streven naar persoonlijke en professionele groei bracht haar ertoe de hulp in te roepen van Nils Janssens.

 

Door hun sessies heeft Hanneke haar vaardigheden als leider aangescherpt en inzicht gekregen in wat wel en niet werkt voor haarzelf en binnen de organisatie. Ze heeft de kracht van “vertragen” geleerd en een sterke basis gelegd voor de groei van Based. Onder begeleiding van Nils is Hanneke geëvolueerd tot een nog krachtigere leider, klaar om Based naar nieuwe hoogten te brengen.

Een van Hannekes belangrijkste doorbraken is het beheersen van de kunst van het stellen van prioriteiten. Niet langer overweldigd door een overvolle agenda, onderscheidt ze nu kernacties van oppervlakkige acties, waarbij ze zich richt op wat er echt toe doet.

De resultaten spreken voor zich: verhoogde snelheid en constante vastberadenheid.

 

Terwijl het coaching proces doorgaat in 2023, richt Hanneke haar vizier op personeel en interne effectiviteit, wetende dat dit de sleutels zijn tot het behalen van de ambitieuze financiële doelstellingen van Based. Haar vertrouwen in het proces is zeker, omdat ze weet dat Nils haar heeft geholpen eindeloze mogelijkheden te ontsluiten en focus te behouden.

Hannekes passie voor coaching werkt aanstekelijk en ze moedigt anderen aan dit voorbeeld te volgen. “Als je meer uit je zakelijke en persoonlijke leven wilt halen, zoek dan een competente coach”, roept ze uit. De training en coaching van Nils hebben geholpen haar doelen te verleggen en haar horizon te verbreden, haar te helpen nieuwe kansen te zien en zelf sterker, sneller en effectiever te worden.

Hanneke is een krachtige leider die blijft groeien, transformeren en anderen inspireert om zonder aarzelen hun volledige potentieel te ontketenen, met als doel niets minder dan grootsheid.

Marcel van Bavel en Hanneke Pronk.

Marcel van Bavel & Hanneke Pronk

   
Lees hier ook het verhaal van Rishi Mangnoesing >>

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump