Rishi Magnoesing

Hij dacht niemand nodig te hebben om mee te sparren, maar heeft inmiddels zijn coachingtraject met een jaar verlengd.

“De grootste uitgave als ondernemer is het geld dat op tafel blijft liggen door gemiste kansen.”

Founder of More Than Finance

rishi banner

Rishi, de ingenieuze oprichter van More Than Finance, heeft zijn financiële advies- en administratiekantoor naar nieuwe hoogten van succes geleid. Hij kreeg niet alleen waardevolle inzichten uit zijn coachingsessies met Nils, maar ontving ook een reeks krachtige tools die hem sneller, sterker en effectiever hebben gemaakt in alle aspecten van zijn leven. Deze transformerende ervaringen hebben Rishi geholpen een perfecte balans te vinden tussen zijn persoonlijke en professionele leven, waardoor de groei van zijn bedrijf naar nog grotere hoogten werd aangewakkerd.

Specialisatie in boekhouding, administratie en fiscaliteit

Met gespecialiseerde expertise op het gebied van boekhouding, administratie en fiscaliteit lijkt Rishi’s passie voor belastingwetgeving voor sommigen misschien ongewoon, maar het is zijn levenswerk geworden. Wat begon als een bescheiden begin, werken vanaf een zolderkamer en vrienden helpen met een nauwelijks functionerende laptop, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meer dan 300 klanten.

Rishi erkent het belang van persoonlijke service en heeft een team van 9 professionals samengesteld die zich toeleggen op het bieden van optimale ondersteuning aan elke individuele klant. “Het gaat niet alleen om het beheren van meer dan 300 klantdossiers, maar om het werken met meer dan 300 unieke mensen, elk met hun eigen verhaal”, benadrukt hij. “Ons doel is om elke klant met het grootste respect en aandacht te behandelen, zodat ze zich nooit het zoveelste nummer voelen.”

‘Dit had ik 2 jaar eerder moeten doen’

“Ik had dit twee jaar geleden moeten doen”, zegt Rishi, die via zijn zwager aan Nils werd voorgesteld. Aanvankelijk aarzelde hij over het idee om coaching te zoeken om op nieuwe ideeën te komen. Na het intakegesprek met Nils besloot hij echter zonder aarzelen een coachingstraject in te gaan. “Toen ik Nils voor het eerst ontmoette, onderging mijn organisatie ingrijpende veranderingen. Ik had besloten mijn team uit te breiden om meer tijd met mijn gezin door te brengen. De eerste drie maanden coaching met Nils hebben mij enorm geholpen. Ik wou dat ik twee jaar eerder was begonnen !”

Opmerkelijk genoeg past de coachingstijl van Nils heel goed bij de persoonlijkheid van Rishi. Rishi omschrijft zichzelf als ‘welbespraakt’ en hij waardeert hoe Nils meteen ter zake komt. Hun wekelijkse gesprekken richten zich op Rishi’s persoonlijke groei als leider, met discussies rond dringende problemen en het vinden van oplossingen. “De inzichtelijke vragen van Nils helpen me de oorzaak van mijn uitdagingen te identificeren, en hij slaat altijd de spijker op de kop”, voegt Rishi toe.

Wil jij de transformatie maken?

  • Van iemand die iets wil, naar iemand die ergens voor kiest?
  • Van comfort naar groei, van actief naar productief en van chaos naar focus?
  • Van blijven analyseren, naar reageren met actie?
  • Van stoppen, naar stoppen met stoppen?
  • Van spelen om niet te verliezen, naar spelen om te winnen?

maak de transformatie