René Akkermans
Directeur Tzorg

“Ik voelde daadwerkelijk dat ik geleefd werd”

Oktober 2018 gestart met Nils, wekelijks 1 uur en regelmatig live. Voor mijn traject bij Nils door een combinatie van eigen bedrijven en baan als Directeur Zorg bij Tzorg, twee dochters waarvan 1 op topsport een “hectisch” leven. Ik voelde daadwerkelijk dat ik geleefd werd. Geleefd in een succesvol leven maar niet gelukkig met het gevoel.

Dit resulteerde in 1 staat van zijn. Voor de kinderen, voor mijn klanten en voor mijn collega’s altijd dezelfde René. Soms werkte dit heel goed en soms ook niet. Met name voor mezelf maar ook richting mijn omgeving. Doelstellingen van mijn traject; controle over mijn leven, controle over mijn emotie, nog succesvoller en krachtiger zijn zowel zakelijk als privé. De eerste weken waren absolute eyeopeners…

Als ik voetbal met mijn dochters of vrienden doe ik hetzelfde maar vanuit een andere “mentale houding”. De ene om te winnen en de andere om te entertainen.

“Het traject met Nils is ‘life changing’ voor mij geweest!”

Deze switch moet je in ieder moment kunnen maken, hiervoor is ruimte nodig. Deze ruimte creëert Nils door de sessies. Het begint bij bewustwording, waarom doe ik zoals ik doe? Door de stem in mijn hoofd die verdedigt zoals ik het altijd heb gedaan? JA! Deze stem herkennen en (kunnen) negeren zorgt voor verandering. Voor mij is in 3/4e jaar mijn leven veranderd. Meer rust, effectiever in communicatie, krachtiger voorkomen, nog steeds succesvol maar met veel minder frustratie/druk/stress. Het traject met Nils is ‘life changing’ voor mij geweest! Ben je bereid aan jezelf te werken en wil je een krachtig, succesvol en gelukkig leven dan beveel ik Nils aan. Ikzelf maar met name ook mijn omgeving ziet dat ik anders op kom dagen en meer mentaal aanwezig ben. Als ik iets doe dan doe ik het voor de volle 100% en gaan zaken dus goed. Ik doe geen zaken half doordat ik me laat leiden door druk/stress.

Ben jij klaar voor een doorbraak? 

“Door iedere dag diegene te zijn die doet wat nodig is bereik je het gewenste resultaat!”

Ik ben een betere leider, een betere echtgenoot, een betere vader en een betere collega geworden door aan mezelf te werken. Nils laat je zien wat je niet ziet en geeft de juiste handvaten om persoonlijk ontzettend snel te ontwikkelen. Door iedere dag diegene te zijn die doet wat nodig is bereik je resultaat! Nils bedankt!

René Akkermans

Krachtig resultaat
behoeft geen uitleg.

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be. End then do what you have to do." 

Epictetus

"What seperates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump