1 op 1

De één-op-één coachingsessies zijn ontworpen om bijzonder toegewijde individuen te helpen betere keuzes te maken. Zodat ze met vertrouwen en zekerheid hun belangrijkste zakelijke, persoonlijke en financiële doelen kunnen bereiken.

Alle coachingsessies worden uitgevoerd op basis van volledige vertrouwelijkheid, wederzijds vertrouwen en eerlijke communicatie. Door de unieke benadering van zaken, tools en training kunnen we het volledige potentieel van het bedrijf en de persoon stroomlijnen, innoveren en maximaliseren.

Praktische oplossingen

Het belangrijkste doel van dit levens veranderende proces is om ondernemers te helpen hun complexe uitdagingen om te zetten in eenvoudige praktische oplossingen. Zodat ze vrij kunnen leven op hun eigen voorwaarden.

Als leider stel ik mezelf beschikbaar met ongekende openheid en toegankelijkheid en bied bedrijfseigenaren van vandaag een manier om zichzelf te ontwikkelen tot nóg effectievere leiders.

Coaching en Training op maat

Ik werk nauw samen met al mijn cliënten en ontwikkel een op maat gemaakt curriculum voor bedrijven van elke omvang. Daarbij heb ik een grote impact op de staat van zijn van de persoon. Door mensen te helpen de persoon te creëren die ze zullen moeten zijn om dat grotere doel te behalen die zij voor ogen hebben. Ik help ze af te komen van dat wat ze niet meer willen en te creëren wat ze wél willen op alle levels van hun leven. Deze coaching niet voor angsthazen die geen risico willen nemen en op veilig spelen. We gaan voor 100% commitment.

 

Praktische informatie

  • Investering vanaf €50.000,- . Dit is afhankelijk van de context en wat er gecreëerd moet worden.
  • Minimaal commitment is 1 jaar.

Wil jij een groter spel gaan spelen?

Zijn er specifieke kwalificaties voor mensen om gecoacht te worden?

  1. Ze moeten een levensvatbaar bedrijf hebben dat meer dan een 1 miljoen euro aan jaarlijkse inkomsten produceert. Of in ieder geval de intentie hebben en het businessmodel om het te kunnen realiseren.
  2. Ze zijn bijzonder gecommiteerd en willen hun bedrijf en winst met minimaal 50% laten groeien.
  3. Worstelen met een aantal van de volgende uitdagingen: te veel uren per week werken; zich opgesloten voelen; te veel afleiding en onderbrekingen; bezorgdheid over het personeel; kasstroomproblemen; zonder duidelijke richting en doelen … of persoonlijke uitdagingen door het bovenstaande. Of meer…
  4. Zoekt begeleiding en richting en begrijpt de waarde van het werken met een zeer ervaren coach.
  5. Ze willen financiële vrijheid met minder stress en meer vrije tijd.
  6. Ze zijn bereid om tijd en geld in zichzelf te investeren.
  7. 100% commitment.

 

 

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump