Experience Project

Waarom dit programma?

Door deel te nemen aan dit programma creëer je het fundament om met elk bedrijf met een werkend businessmodel in een blok van 13 weken uitzonderlijke resultaten te behalen. Onderweg leer je dat het meer is dan alleen aandacht voor zaken. Het is ook een reis van persoonlijke transformatie naar krachtig leider.

De periode van 13 weken is het tijdsbestek dat succesvolle bedrijven gebruiken om de prestaties bij te houden. En het is lang genoeg om zinvolle indicatoren te geven over wat werkt en niet werkt om een extreme mate van  resultaat te kunnen behalen. Dit programma is niet geschikt voor bedrijven die omzetten boven €1.000.000,- genereren en meer dan 10 personeelsleden in dienst hebben.

Waar ligt de focus op?

Dit programma is gebaseerd op de werkwijzen van de meest succesvolle personen op deze planeet. Vooral focus, eenvoud en het ondernemen van actie spelen hier de hoofdrol. Dat is waardoor uiteindelijk krachtige resultaten behaald worden.

De meeste programma’s focussen zich op “inzichten, informatie, kennis en hard & soft skills”. Allemaal heel nuttig, maar je ziet vaak dat er de laatste 4 weken van het programma iets van resultaat in de omzet en winst te zien is, maar niet het beoogde eindresultaat. Zonde van je energie, geld en kostbare tijd. Er is namelijk in de meeste gevallen niet veel meer informatie nodig om sneller je gewenste resultaten te behalen. Tijdens dit programma helpen we je de persoon te creëren die implementeert wat ie al lang weet, maar nog niet doet.

Innerlijke Houding

Resultaten in je leven worden bereikt door noodzakelijk vereiste acties, aan de hand krachtige beslissingen. Dit alles start vanuit je “innerlijke houding”. Jouw “gegronde of ongegronde assessments” van de wereld. De positie waar vandaan je opereert in je leven. Iemands zwakke of krachtige “innerlijke houding” is cruciaal om de noodzakelijke vereiste acties consistent en gedisciplineerd te blijven uitvoeren om de uiteindelijk gewenste resultaten te behalen op alle levels van je leven.

Voor wie?

  • Je hebt respect voor de kostbaarheid van tijd en wilt sneller je doelen bereiken dan je nu doet.
  • Je hecht veel waarde aan effectiviteit.
  • Je wilt meer winst, minder stress en meer vrije tijd.
  • Je hebt een commitment op groei.
  • Je staat ervoor open om gecoacht te worden door een ervaren coach.
  • Je bent bereid om te (leren) dealen met angst en ongemak.
  • Je bent bereid brutaal eerlijk te zijn.
  • Je wilt leren en beter worden. Altijd!

 

 

A wasted life = one in which that you held back

Dusan Djukich

Wil jij een groter spel gaan spelen?

Praktische informatie:


Duur:
  13 weken.

2 x Live training van 2 uur
Audio’s met vragen en opdrachten
1 x per week 30 min. online coaching.

 

 

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be.
And then do what you have to do." 

Epictetus

"What separates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump