Selecteer een pagina

Nils Janssens

“Ik heb een commitment op de grootsheid van de persoon die voor me zit. Niet op het zelf gecreëerde verhaal wat ze geloven wat ze kleiner maakt.”

Als persoonlijk en zakelijk resultaat katalyst train en coach ik mensen en bedrijven om op te lossen wat er in de weg staat, zodat ze de resultaten behalen die zij willen.

Ik heb een commitment op de groei en expansie van mijn cliënten. Mijn klantenkring bestaat inmiddels uit een groot aantal getalenteerde, succesvolle ondernemers en leidinggevenden die kiezen voor krachtige resultaten in zowel hun persoonlijke als zakelijke leven.

De afgelopen jaren heb ik tot op de dag van vandaag het nodige geld en tijd geïnvesteerd in één op één mentorships en intensieve trainingen van gerenommeerde nationale en internationale business coaches die hier extreem succesvol in zijn. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle praktijk met gedreven clienten uit binnen en buitenland.

Succes komt niet aanwaaien. Het is duwen, trekken, vallen en opstaan, maar dat is wél het spel wat iemand bereid moet zijn te spelen om de gewenste successen in zijn of haar leven te behalen. Ik omarm dat spel ook voor mezelf. Het creëert de nodige “skin in the game”. Naar mijn mening is het immers hypocriet wanneer ik in mijn zakelijk of persoonlijk leven terughoudend zou zijn en een kleiner spel speel dan mijn eigen cliënten.

“Mensen weten in de meeste gevallen exact wat er moet gebeuren, maar ze kiezen er niet voor om te doen wat ze moeten doen. Dat is wat ze zwakker en ineffectief maakt.”

4 + 11 =