Selecteer een pagina

Nils Janssens

Mijn focus ligt op iemands staat van zijn. Ik help jou om te zijn wie je moet zijn. Zodat jij kunt doen wat nodig is om de resultaten te behalen die je voor ogen hebt.

Ik werk met bijzonder toegewijde personen, voornamelijk bedrijfseigenaren en directieleden, en help hen effectief te zijn binnen een winstgevende omgeving.

Ik kom snel tot de kern, ben een luisteraar, een oprecht persoon en een resultaatgerichte coach die gewend is om in ‘high-stakes’ omgevingen te werken. Een katalysator voor persoonlijke en zakelijke successen.

Maximaal resultaat

Met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer ken ik het klappen van de zweep. Voorafgaand aan mijn individuele coachingspraktijk en tot op de dag van vandaag heb ik geïnvesteerd in de nodige mentoraten en intensieve trainingen van gerenommeerde nationale en internationale business coaches die hier bijzonder succesvol in zijn.

Het creëren van zinvolle relaties en het helpen van mensen om maximale resultaten te behalen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied, vormt de kern van mijn werk en missie. Ik heb een commitment op jouw groei en expansie.

Effectief leiderschap

Ik train en coach mensen om een effectieve leider te zijn. Door ze te laten zien wie ze zijn en wat ze doen, waardoor ze krijgen wat ze momenteel hebben. Mijn klantenkring bestaat inmiddels uit een groot aantal getalenteerde, succesvolle ondernemers en leidinggevenden die niet terughoudend zijn in hun leven en zichzelf keer op keer opnieuw weten te bekrachtigen. 

Ik weet als geen ander dat succes op welk level dan ook in je leven niet komt aanwaaien. Het is duwen, trekken, vallen en opstaan, maar dat is het spel wat je bereid moet zijn te spelen om de gewenste successen in je leven te behalen. Ik omarm dat spel ook voor mezelf. Ik vind het immers hypocriet wanneer ik een kleiner spel zou spelen dan mijn eigen cliënten.

 

4 + 7 =