Jeffrey Van Vroenhoven

Senior Jurist Handhaving

Gemeente Eindhoven

Eind 2017 besloot ik om een onderneming te starten en als ik iets in mijn topsportcarrière heb geleerd, dan is het dat een goede coach een ongekende impact op je resultaten kan maken.

Vanaf het eerste moment had Nils een absoluut commitment op mijn potentie. Dat betekent dat hij me steeds liet zien wat ik zelf niet zag of niet wilde zien. Die confrontatie is niet bepaald comfortabel, maar Nils deed dit steeds op een manier die mij in staat stelt om groter te denken en krachtiger te kiezen. 

Daar heb ik tot op de dag van vandaag ontzettend veel profijt van. Het meest waardevolle dat ik van Nils heb geleerd is dat ik altijd, in iedere situatie, kan kiezen wie ik op dat moment moet zijn om het gewenste resultaat te realiseren.

Los van de zakelijke resultaten geeft dit veel rust en ruimte, en daar ben ik Nils erg dankbaar voor. Als je met een niet-terughoudende, eerlijke en integere coach wilt werken, dan kan ik Nils van harte aanbevelen.

Ben jij klaar voor een doorbraak? 

Frans van Vijfeijken

Frans van Vijfeijken

Als mede-eigenaar van Van Vijfeijken Import en Export van Trucks, vastgoedontwikkelaar en investeerder in o.a. ICT start-ups is Frans van Vijfeijken het toonbeeld van een self-made succesvolle ondernemer.

Lees meer
René Akkermans

René Akkermans

René Akkermans, Directeur zorg Tzorg, zelfstandig ondernemer en gezinsman.

“De momenten dat ik er ben, ben ik er ook echt 100%!”

Lees meer
Falen als onderdeel van het spel

Falen als onderdeel van het spel

Falen als onderdeel van het spelEén van de redenen waarom mensen niet krijgen wat ze zeggen dat ze willen, is omdat ze bang zijn om te falen. Ze zijn bang om er niet goed uit te zien, fout te zijn...

Lees meer

Anything you ever wanted
within reason,
you either have it, or you weren't willing to do what was required to get it.

Dusan Djukich

"First say to yourself what you would be. End then do what you have to do." 

Epictetus

"What seperates the winners from the losers is how a person reacts to each new twist of fate." 

Donald Trump