Coaching


“Where you want to go and what you create in your life is determined by who you are at that moment”

A powerful coaching experience runs parallel to the most valuable experiences in a lifetime.

The focus is primarily on the “state of being”. Which is fundamental for the implementation of knowledge and skills. We are working on creating the person who should be someone so that they can do what is needed to achieve the result they have in mind.

II do not use coaching technology. Together we create things. Mainly the mental position from which the client operates, so that he assumes the person he needs to be and implements what he knows. We ensure that “training” works.

 

100% commitment

Coaching is meer dan een investering in geld. Ik heb iemands absolute commitment nodig, de bereidheid om te doen wat nodig is. Zonder dat laatste wil je hier niet aan beginnen. We doen niet aan “proberen”. We gaan voor kracht, vrijheid en “peace of mind”. Het trainen van integriteit, discipline en consistent kunnen kiezen om eigenaar te zijn van je leven en de resultaten die je belangrijke vindt.

Coachen zonder 100% commitment is een verspilling van iemands tijd en geld.

Er is geen garandering van resultaten. De enige garantie is de garantie die iemand geeft als client, dat hij komt opdagen voor zijn leven en gecommiteerd is aan het behalen van de resultaten die hij voor ogen heeft.

“Ik ben brutaal eerlijk, direct en heb geen verborgen agenda. Ik zal je uitdagen om anders naar jezelf en je leven te kijken. Ik ben niet politiek correct en zal er altijd voor kiezen de persoon te zijn die ik op dat moment moet zijn om te zorgen dat jij je resultaten behaalt. Maar boven alles ben ik vóór jou en ik zal je dan ook altijd benaderen vanuit respect, gepastheid en liefde.”

– Nils Janssens

Investering en tijdsduur

De investering varieert van €10.000 tot €50.000 . De duur van een traject is minimaal 6 maanden.

Ben jij écht geinteresseerd? Neem dan contact op via de onderstaande button.

 

1 + 5 =