Selecteer een pagina

Coaching


“Waar je naar toe wilt en wat je creëert in je leven wordt bepaald door wie je op dat moment bent”

Een krachtige coaching-ervaring loopt parallel aan de meest waardevolle ervaringen in een mensenleven.

De focus ligt vooral op de “staat van zijn”. Wat fundamenteel is voor implementatie van kennis en vaardigheden. We werken aan het creëren van de persoon die iemand moet zijn, zodat ze kunnen doen wat nodig is, om het resultaat te behalen wat ze voor ogen hebben.

Ik gebruik geen coachingstechniek. Samen creëren we dingen. Voornamelijk de mentale positie waarvandaan de cliënt opereert, zodat deze erop uitgaat als de persoon die hij moet zijn en implementeert wat hij weet. We zorgen ervoor dat “trainen” werkt. 

 

100% commitment

Coaching is meer dan een investering in geld. Ik heb iemands absolute commitment nodig, de bereidheid om te doen wat nodig is. Zonder dat laatste wil je hier niet aan beginnen. We doen niet aan “proberen”. We gaan voor kracht, snelheid en “peace of mind”. Mensen werken met me om ze te helpen diepgaande en pragmatische veranderingen in hun leven aan te brengen. Zodat ze vastberaden zijn om daadkrachtig te handelen ten aanzien van noodzakelijke vereiste acties ondanks tegengestelde gedachten, gevoelens en emoties, met autonomie en een meedogenloos gevoel van urgentie.

“Coachen zonder 100% commitment is een verspilling van iemands tijd en geld.”

Er is geen garandering van resultaten. De enige garantie is de garantie die iemand geeft als client, dat hij komt opdagen voor zijn leven en gecommiteerd is aan het behalen van de resultaten die hij voor ogen heeft.

Ik ben brutaal eerlijk, direct en heb geen verborgen agenda. Ik zal je uitdagen om anders naar jezelf en je leven te kijken. Ik ben niet politiek correct en zal er altijd voor kiezen de persoon te zijn die ik op dat moment moet zijn om te zorgen dat jij je resultaten behaalt. Maar boven alles ben ik vóór jou en ik zal je dan ook altijd benaderen vanuit respect, gepastheid en liefde.

Investering en tijdsduur

De investering varieert van €10.000 tot €50.000 . De duur van een traject is minimaal 6 maanden.

Ben jij écht geinteresseerd? Neem dan contact op via de onderstaande button.

 

2 + 9 =