Selecteer een pagina

Coaching

Mijn coachingstrajecten zijn ontworpen om je leven te transformeren, niet alleen om er waarde aan toe te voegen. In de basis creëren we een, voor ieder individu uniek, ‘werkbaar zakelijk en persoonlijk leven’.

Ik breng iemand ertoe om te zien wie hij is en wat hij doet, dat hem geeft wat hij momenteel heeft. Ik wil dat je volledige duidelijkheid hebt over hoe je de rest van je leven wilt indelen, dat je te allen tijde weet waar je nu staat en weet waar je naartoe wilt. Dat je een opmerkelijke leider bent en effectief opereert op het hoogst mogelijke niveau. We achterhalen samen wat jouw belemmeringen zijn en wat er nodig is om deze op te lossen. Zodat jij de resultaten kunt behalen die je voor ogen hebt.

Maatwerk coaching

Ik creeer een coaching-ervaring die parallel loopt aan de meest waardevolle ervaringen in een mensenleven. Ik ben vóór jou en ik wil dat je wint. Omdat ieder persoon met wie ik werk anders is, is ieder coachingstraject maatwerk. Ik volg geen coaching-methodiek, maar bén mijn eigen coachingsstijl.

Mijn focus ligt op het bijzonder effectief zijn én blijven. Onder alle omstandigheden, op alle gebieden. Zowel zakelijk als persoonlijk. Zodat de kennis die je hebt daadwerkelijk wordt geïmplementeerd en jij de persoon bent die je zult moeten zijn om krachtige beslissingen te nemen en de acties uit te voeren die leiden tot het gewenste resultaat.

Ik zal je nooit vragen om te transformeren in iets dat je niet ambieert te zijn. Het enige wat ik van je vraag, is simpelweg open te staan voor de mogelijkheid dat je zoveel meer kunt doen met wat je nu al bezit. Dan bedoel ik geen materiële zaken, maar dat wat al ín je zit. Je potentie, je kunnen.

Ook vraag ik je open te staan voor het feit dat dingen zo nu en dan anders voor je zouden kunnen verschijnen dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Wil jij daadwerkelijk iets bereiken wat je nog nooit eerder hebt bereikt? Ben jij bereid jezelf hoger en verder te pushen dan jijzelf of iemand anders dacht dat je kon? Dan is het NU tijd om te gaan doen wat je moet doen. Het is tijd om echt opmerkelijk krachtige resultaten te creëren.

100% commitment

Coaching is meer dan een investering in geld. Ik heb je absolute commitment nodig, jouw bereidheid om te doen wat nodig is. Zonder dat laatste zijn we zeker geen match. Houd er rekening mee dat mijn coaching niet voor iedereen is. Ik ben brutaal eerlijk, direct en heb geen verborgen agenda. Ik zal je uitdagen om anders naar jezelf en je leven te kijken. Ik ben niet politiek correct en zal er altijd voor kiezen de persoon te zijn die ik op dat moment moet zijn om te zorgen dat jij je resultaten behaalt. Maar boven alles ben ik vóór jou en ik zal je dan ook altijd benaderen vanuit respect, gepastheid en liefde.

Investering en tijdsduur

Jouw investering varieert van €5000 tot €50000,-. De duur van een traject is minimaal 3 maanden. Afhankelijk van hetgeen je wilt creëren en waar je nu staat, bepalen we samen wat jouw investering is qua geld en tijd.

Ben jij geinteresseerd en sta je open voor een gesprek? Neem dan contact op via de onderstaande button.

 

9 + 3 =